Over ons

Home Partner Zwitserland specialist in onroerend goed

Makelaar en vastgoed specialist in Zwitserland

Home Partner is de vastgoed specialist en makelaar in Zwitserland. Omdat wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed in Zwitserland helpen wij u graag met het vinden van een droomwoning, het verbouwen van chalets of appartementen en adviseren graag in styling van het interieur. Ook faciliteert Home Partner in alle property management services die bij een huis komen kijken, van tuinonderhoud tot het bijhouden van uw volledige administratie.

Vakantie woning in Zwitserland

Wij hebben uw droomwoning voor u in ons assortiment. Of u nu opzoek bent naar een chalet of appartement in Zwitserland wij hebben een passende aanbieding. Naast het verkopen van chalets of appartementen hebben wij ook een koop en renovatie concept, dit houd in dat wij bestaande woningen volledig aanpassen aan uw wensen. In ons kantoor in La Tzoumaz nodigen wij u dan ook van harte uit om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie over het koop renovatie concept klikt u hier.

Partners

Naast de services die wij leveren

Daarnaast bieden wij ook services van onze partners aan. Wij hebben zorgvuldig onze partners geselecteerd om voor u de beste kwaliteit te garanderen. Omdat wij met onze partners dagelijks samen werken kunnen wij snel schakelen en het passende product aanbieden. U kunt een expositie van onze partners en producten bekijken in onze winkel in La Tzoumaz. Dordat wij jarenlang ervaring hebben in Zwitsers vastgoed kunnen wij gepast een van de onderstaade produten met een gerust hart aanbieden.

Wij werken met:

  • Een up to date website met een goed geselecteerd aanbod
  • Een groot netwerk collega makelaars
  • Een groot klantenbestand met geïnteresseerde kopers en verkopers
  • Een ervaren meertalig sprekend team (Nederlands, Engels, Frans en Duits)
  • Een goed geselecteerd aanbod chalets, appartementen, woningen en commercieel vastgoed

 


Vorige pagina