Project ontwikkeling

"Making dreams come true"

projectontwikkeling in zwitserland. Home Partner ontwikkelt vastgoed zoals : appartementen, chalets en ook commerciële vastgoed in Zwitserland. Of het nu gaat om het realiseren een enkele woning of een compleet winkelcentrum, wij hebben de kennis en kunde om elk project tot een succes te maken. Naast onze evraringen en kennis beschikken wij ook over een groot netwerk van inversteerders en beleggers. Dit is van belang om een groot schalig project te kunnen realiseren. Desondanks de restricte regelgeving is het voor buitelandse inversterders is Zwitserland een interesante en zekere keuze. Wij nodigen u graag uit op kantoor om de mogenlijkheden te bespreken.

Projecten

 

Projectontwikkeling in ZwitserlandDe gemeente Riddes is naar ons toe gekomen met de vraag of wij een project kunnen ontwikkelen. Het gaat om een leeg staande kavel vlak bij het centrum. Wij hebben met inversteerders de grond gekocht en een prachtig business park ontwikkeld. Naast Kantoren en winkels hebben we ook  een vergunning gekregen voor een aantal horeca gelegenheden en appartementen.

In samenwerking met de eigenaar van het perceel heeft Home Partner heeft een “zone commercieel” ontwikkeld. Dankzij ons advies is een luxe moderne uitstraling van het pand gerealiseerd. Wij hebben de tekeningen, ontwerp, haalbaarheidsstudie, bouwkosten en calculatie georganiseerd.

Dit bestaande chalet voldeed niet meer aan de eisen van de eigenaar. Home Partner heeft de opdracht gekregen om de mogelijkheden te bekijken voor het uitbreiden van dit chalet. Uiteraard met als uitgangs punt de wensen van de eigenaar. Dit heeft geresulteerd in een prachtig 3D ontwerp, kosten calculatie, vergunningaanvraag en bouwbegeleiding.


Vorige pagina