Makelaardij

"We hold the key to your dream"

uw aankoop makelaar in Zwitserland

Bent u op zoek naar een (tweede) huis in Zwitserland? Home Partner heeft een ruim aanbod van zorgvuldig geselecteerde woningen in Zwitserland. Wij zijn uw makelaar in Zwitserland. De woningen op onze site onderscheiden zich door de ligging, bouwstijl, faciliteiten of bijzondere elementen. En het liefst natuurlijk allemaal tegelijk! Wij helpen u bij uw zoektocht naar uw droomhuis en assisteren en begeleiden u bij het koopproces. Vindt u op onze website niet het huis waar u naar op zoek bent, vertel ons uw wensen. Wij kijken er dan graag voor u naar uit!

Uw verkoop makelaar in Zwitserland

Wilt u uw huis in Zwitserland verkopen? Wij taxeren uw woning zorgvuldig en zorgen snel en adequaat voor een geschikte koper en helpen u bij de verkoop. Wij komen graag bij uw langs voor een vrijblijvend kennesmakings gesprek of nodigen u van harte uit bij ons op kantoor.

  • Aankoop
  • Verkoop
  • Taxatie

Koop-Renovatie concept

 

Makelaar in ZwitserlandBeschikt u over het ultieme geluk een chalet of appartement te kunnen kopen in de Alpen? Ligt uw voorkeur bij de Zwitserse Alpen, maar vindt u de mooie chalets toch iets duur? Of stiekem droomt u van een renovatie of interieur upgrade, maar u heeft geen idee waar te moeten beginnen? Denk dan eens na over het ‘Koop-Renovatie’ concept. Omdat het onze passie is iets unieks te creëren denken wij graag met u mee. Lees meer


Vorige pagina