Interieur

"Home is where the story begins"

Interieur design en decoratie in Zwitserland kan vanuit het buitenland lastig te regelen zijn. Wij helpen uw nieuwe of bestaande woning naar uw wensen in te richten. En als u in Zwitserland bent, wilt u natuurlijk vooral genieten van uw vakantie. Home Partner is gespecialiseerd in Interieur design en decoratie in Zwitserland daarnaast  kunnen wij u helpen om van uw woning een plek te maken waar u graag komt en zich thuis voelt. Wij nemen u alles uit handen: van de complete inrichting van uw (nieuwe) huis tot het vervangen van een keuken of het restylen van uw bestaande woning. Zo, dat  u bij aankomst alleen nog de sleutel in het slot hoeft te steken en kan genieten van een prachtig huis in een heerlijke omgeving. Omdat wij gepacioneerd zijn in ons werk nodigen wij u graag uit bij ons in de winkel om de mogenlijkheden vrijblijvend te bespreken.

 

Projecten

 

Interieur design en decoratie ZwitserlandDeze kelder hebben we omgetoverd tot een privé-bar met homecinema. Comfortabele meubels om heerlijk te genieten van een film. En een bar uitgerust met wijn-klimaat-kast en biertap om een goed feestje te geven. Dit interieur ontwerp hebben we in samenwerking met de eigenaar van dit prachtige chalet gemaakt.  Lees meer 

Deze woning hebben we de finishing touch gegeven, zodat thuis ook echt thuis voelt. De kelder is omgetoverd tot winebar inclusief walk-in-klimaat kast, poker tafel en homecinema.

Een nieuwe look voor de woonkamer. De eigenaar van een chalet heeft Home Partner de opdracht gegeven om de woonkamer gezelliger in te richten. Met deze nieuwe warme uitstraling kan, zelfs met een grote groep, heerlijk geborreld worden bij het haardvuur.


Vorige pagina