Chalet renovatie in Zwitserland

zaterdag 18 november 2017

Home Partner heef de afgelopen maanden hard gewerkt aan een groot chalet renovatie in Zwitserland La Tzoumaz. In december vorig jaar hebben we chalet Oppi verkocht met een bijbehorend renovatie plan. Het chalet was gedateerd maar vooral de indeling was niet logisch waardoor er veel onbenutte ruimte was. Door een aantal slimme aanpassingen voelt het chalet nu veel ruimer aan en is de verspeelde ruimte volledig gebruikt. Zo hebben we de technisch ruimte verplaatst waardoor er nu een slaapkamer met ensuite is ontstaan.

Slaapkamer met ensuite

Badkamer renovatie Zwitserland

De woonkamer heeft ook een face lift gehad. Zo hebben we de bestaande badkamer opgedeeld in een gasten toilet en voorraad hok. De garage is omgetoverd tot keuken en ski hok. Nu is er meer dan voldoende ruimte voor 10 personen om heerlijk te kunnen ontspannen.

Woonkamer met open keuken

Keuken renovatie Zwitserland

Home Partner heeft veel ervaring in het aanvragen van een bouwvergunning en het ontwerpen van woningen. Heeft u interesse om uw woning ook te renoveren dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor om de mogenlijkheiden te bespreken.

Gasten slaapkamer

Slaapkamer renovatie Zwitserland

Vorige pagina